Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite

Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Rapid Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21539314/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Albion Rrahmani este omul momentului la Rapid şi în Superligă. Atacantul marchează la foc automat şi are cifre remarcabile în campionatul nostru. În acest context, jucătorul a dat de înţeles în trecut că vrea să facă următorul pas în carieră. 

În această toamnă, Albion Rrahmani a fost pentru prima dată titular în naţionala din Kosovo.

Atacantul este în vizorul altor echipe din Europa, iar jucătorul de la Rapid ar putea ajunge la o forţă din Premier League. 

Aston Villa, echipă care a avut un sezon incredibil până acum şi care se bate pentru Champions League, fiind pe 4 în Anglia, ar fi interesată de serviciile jucătorului din Superligă, potrivit Fanatik.

Rrahmani e şi pe radarul Benficăi. Cel mai titrat club portughez caută soluţii în compartimentul ofensiv.

Cristiano Bergodi, verdict clar în privinţa lui Rrahmani

Tehnicianul Rapidului a vorbit  la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova despre posibilitatea ca atacantul kosovar să plece în vară din Giuleşti şi a dat un răspuns ferm.

„Rrahmani a jucat bine, este un atacant extraordinar. E normal că are oferte. Nu mă gândesc dacă pleacă. Sunt 9 meciuri de care depind destinul meu ca antrenor şi al lui ca jucător.

Normal că va pleca în vară. Este posibil să plece. Dacă are ofertă, niciun jucător din România nu este indisponibil. El trebuie să se gândească să facă un sezon bun că aşa rămâne în memoria agenţilor, cluburilor”, a spus Cristiano Bergodi. 

Rapid i-a găsit deja înlocuitor lui Rrahmani

Jurnalistul Sorin Chiriac scrie că în cazul unei plecări a kosovarului, Rapid şi-a luat măsuri de siguranţă şi i-a găsit înlocuitor. Alesul este Rareş Burnete (20 de ani), ce a impresionat la echipa Primavera a lui Lecce, însă nu a reuşit să se afirme şi în Serie A.

”Având în vedere că suma care se va încasa pe Rrahmani va fi una importantă, rapidiştii sunt dispuşi să plătească o parte pentru un înlocuitor de valoare.

Iar reţeta va fi una testată deja! Jucător tânăr, cu potenţial, care poate da însă şi un randament imediat.

Din informaţiile mele, atacantul vizat de Rapid este tot un tânăr de mare perspectivă din Italia: Rareş Burnete, de la Lecce”, a notat Sorin Chiriac pe Instagram.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele