Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

”Poate deschide o apărare în orice moment dacă beneficiază de spaţii”. Steven Gerrard, noi laude pentru Ianis Hagi

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19567943/1/hagi.jpg

Presa din Scoţia a apreciat evoluţia lui Ianis Hagi, în cele 84 de minute pe care le-a petrecut pe teren în meciul cu Livingston, câştigat de Rangers cu 2-0, din etapa a 12-a din Premiership.

Ianis a reuşit să îi dea o pasă ideală de gol lui Aribu, în minutul 9, când s-a produs deschiderea scorului. Chiar dacă la naţională a avut prestaţii mult sub aşteptări, Hagi Jr. a bifat, duminică, a şasea pasă decisivă în prima ligă scoţiană, fiind lider la acest capitol în campionat. De asemenea, este a şasea partidă la rând, în Premiership, în care Ianis Hagi contribuie la cel puţin un gol marcat de Rangers.

Steven Gerrard a avut şi el cuvinte frumoase pentru internaţionalul român, care are şanse mari să fie titularizat contra polonezilor de la Lech Poznan, joi, în a doua etapă din grupele Europa League.

„Ianis Hagi este într-o formă foarte bună, el s-a integrat perfect aici la Glasgow. Calitatea sa şi abilitatea de pasator sunt evidente, astea sunt şi motivele pentru care l-am vrut aici.

Poate deschide o apărare în orice moment dacă beneficiază de spaţii”, a declarat Steven Gerrard, înainte de jocul cu Lech.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele