Ultima oră
VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul" VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul"
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci
Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start

"Poate l-a cerut pentru soacră-sa!". Adrian Porumboiu a comentat situaţia iscată de Ocravian Şovre. De ce consideră gestul "o umilinţă mascată"

Champions League Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20103673/1/adrian-porumboiu.jpg


Adrian Porumboiu a comentat în stilul caracteristic imaginile în care Octavian Şovre e surprins în timp ce-i cere un autograf lui Erling Haaland. Fostul mare arbitru crede că situaţia ar fi fost cu adevărat umilitoare dacă s-ar fi petrecut pe teren şi pune gestul pe seama faptului că tuşierul român se află în ultimul an ca arbitru FIFA şi a vrut să rămână cu o amintire de la unul dintre marii fotbalişti ai Europei.
 
"Se mai întâmplă astfel de lucruri, clubul gazdă mai oferă arbitrilor tricouri, baloane. Să te duci să ceri e umilitor, am crezut că a făcut pe teren, era o umilinţă. Acolo (n. red - pe tunel) e o umilinţă mascată. Pentru el nu e o postură care mă surprindă. Dacă se întâmpla pe teren era umilitor. Până la urmă, are suflet de admirator de mari fotbalişti. După opinia mea, trebuia să aibă o demintate şi putea să facă asta în cabine.
 
E ultimul an de arbitru FIFA, rămâne şi el cu ceva. Mai contează pentru cine a cerut? Putea să ceară pentru soacră-sa! Dacă a făcut treaba asta, a fost în conştiinţa lui că e bine ce a făcut. Să îl lăsăm, nu e legat de asta arbitrajul românesc! El are o aroganţă suprasuficientă de la meciul de la Paris (n. red - PSG vs. Istanbul BB) cu Colţescu. El era autor acolo, Colţescu dormea", a declarat Porumboiu, la Pro X.
mail-share icon Email
viewscnt