Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Poate l-a cerut pentru soacră-sa!". Adrian Porumboiu a comentat situaţia iscată de Ocravian Şovre. De ce consideră gestul "o umilinţă mascată"

Champions League Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20103673/1/adrian-porumboiu.jpg


Adrian Porumboiu a comentat în stilul caracteristic imaginile în care Octavian Şovre e surprins în timp ce-i cere un autograf lui Erling Haaland. Fostul mare arbitru crede că situaţia ar fi fost cu adevărat umilitoare dacă s-ar fi petrecut pe teren şi pune gestul pe seama faptului că tuşierul român se află în ultimul an ca arbitru FIFA şi a vrut să rămână cu o amintire de la unul dintre marii fotbalişti ai Europei.
 
"Se mai întâmplă astfel de lucruri, clubul gazdă mai oferă arbitrilor tricouri, baloane. Să te duci să ceri e umilitor, am crezut că a făcut pe teren, era o umilinţă. Acolo (n. red - pe tunel) e o umilinţă mascată. Pentru el nu e o postură care mă surprindă. Dacă se întâmpla pe teren era umilitor. Până la urmă, are suflet de admirator de mari fotbalişti. După opinia mea, trebuia să aibă o demintate şi putea să facă asta în cabine.
 
E ultimul an de arbitru FIFA, rămâne şi el cu ceva. Mai contează pentru cine a cerut? Putea să ceară pentru soacră-sa! Dacă a făcut treaba asta, a fost în conştiinţa lui că e bine ce a făcut. Să îl lăsăm, nu e legat de asta arbitrajul românesc! El are o aroganţă suprasuficientă de la meciul de la Paris (n. red - PSG vs. Istanbul BB) cu Colţescu. El era autor acolo, Colţescu dormea", a declarat Porumboiu, la Pro X.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri