Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Prepeliţă, discurs sincer după victoria norocoasă cu UTA: „Aceasta este roata! Când eşti corect, se întoarce”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20483272/1/uta-arad-fc-arges-liga-1-casa-pariurilor-27-11-2021.jpg

FC Argeş a reuşit o victorie incredibilă, 1-0, în deplasarea de la UTA, ţinând cont de cum s-a desfăşurat partida. Arădenii au dominat total meciul şi au avut ocazii foarte multe de a deschide scorul.

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Andrei Prepeliţă, antrenorul argeşenilor, a vorbit sincer şi a recunoscut superioritatea adversarilor.

„Trebuie să fim corecţi, astăzi am avut şansă. În prima repriză jocul a fost echilibrat, dar în a doua şi-au creat multe ocazii. Eram mulţumit şi cu un rezultat de egalitate. La pauză le-am spus că vor veni peste noi şi trebuie să profităm de fazele fixe.

Aceasta este roata, când eşti corect se întoarce. În alte meciuri am jucat bine şi nu am luat niciun punct, astăzi am avut noroc. Vom rămâne la Arad acum, iar apoi ne deplasăm la Timişoara pentru meciul din Cupă”, a declarat Prepeliţă la finalul duelului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri