Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Presa scoţiană a scris despre posibila sosire a lui Dan Petrescu la Celtic.”Nu poate prelua o echipă din cauza problemelor personale”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20012011/1/pd.jpg

Tehnicianul Neil Lennon a demisionat de la Celtic Glasgow, a anunţat, miercuri, clubul scoţian.

După nouă ani de domnie în campionatul Scoţiei, Celtic este aproape de a pierde titlul în Scoţia în faţa celor de la Rangers, care acumulează 18 puncte, cu opt etape înainte de final.

Campioana Scoţiei a început căutările pentru un nou tehnician încă din luna decembrie a anului trecut, dar până la urma a mai mers o perioadă cu Lenon. Pe listă a fost şi Dan Petrescu, care la un moment dat era dat cu şanse mari să preia echipa.

În cele din urmă ”Bursucul” a ales să plece în Turcia, la Kayserispor, formaţie care l-a demis marţi, după doar 45 de zile de la instalare.

Presa scoţiană scrie că tehnicianul este printre favoriţii oficialilor lui Celtic, dar au punctat faptul că a declarat că a ales să plece de la Kayseri din cauza unor probleme personale, iar deocamdată nu se ştie dacă ar fi gata aşa de repede de un nou contract.

Ţinta lui Celtic, Dan Petrescu, spune că nu poate prelua o echipă din cauza problemelor personale”, au scris cei de la The Scottish Sun.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri