Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Primele detalii despre retragerea lui Turris din Liga 2. ”Am fost anunţat că sponsorul echipei şi-a retras finanţarea”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19883351/1/turris.jpg

Turris Turnu-Măgurele se retrage din Liga 2 din cauza problemelor financiare, după ce sezonul trecut a pierdut promovarea în primul eşalon la ultima fază a partidei cu Rapid.

Formaţia olteană s-a fondat în anul 1965, iar în ultimele sezoane a fost susţinută puternic financiar, fiind construit un stadion cu toate facilităţile, dar treptat lucrurile s-au stricat, iar jucătorii nu au mai fost plătiţi şi au decis să părăsească echipa.

Silviu Bogdan, managerul echipei a explicat că principalul sponsor s-a retras, iar din acel moment nu s-a mai putut salva nimic. Turris era susţinută de Valentin Dragnea (fiul lui Liviu Dragnea), prezent în tribune la multe meciuri de pe teren propriu. Oficialul a mai declarat că FRF va fi înştiinţat despre retrage abia săptămâna viitoare.

„Am plecat de la Turris. De comun acord am încheiat colaborarea. Am fost anunţat că sponsorul echipei si-a retras finanţarea. Săptămână viitoare cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Imi pare foarte rău de acesta situatie”, a explicat Silviu Bogdan, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele