Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Primele detalii despre retragerea lui Turris din Liga 2. ”Am fost anunţat că sponsorul echipei şi-a retras finanţarea”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19883351/1/turris.jpg

Turris Turnu-Măgurele se retrage din Liga 2 din cauza problemelor financiare, după ce sezonul trecut a pierdut promovarea în primul eşalon la ultima fază a partidei cu Rapid.

Formaţia olteană s-a fondat în anul 1965, iar în ultimele sezoane a fost susţinută puternic financiar, fiind construit un stadion cu toate facilităţile, dar treptat lucrurile s-au stricat, iar jucătorii nu au mai fost plătiţi şi au decis să părăsească echipa.

Silviu Bogdan, managerul echipei a explicat că principalul sponsor s-a retras, iar din acel moment nu s-a mai putut salva nimic. Turris era susţinută de Valentin Dragnea (fiul lui Liviu Dragnea), prezent în tribune la multe meciuri de pe teren propriu. Oficialul a mai declarat că FRF va fi înştiinţat despre retrage abia săptămâna viitoare.

„Am plecat de la Turris. De comun acord am încheiat colaborarea. Am fost anunţat că sponsorul echipei si-a retras finanţarea. Săptămână viitoare cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Imi pare foarte rău de acesta situatie”, a explicat Silviu Bogdan, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele