Ultima oră
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

Probleme cu accesul fanilor în Anglia. UEFA caută soluţii

EURO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20250057/1/uefa-shutter.jpg

Semifinalele şi finala Euro-2020 vor avea loc la Londra, dar Marea Britanie le impune celor care sosesc de pe continent o carantină de zece zile. UEFA este în discuţii cu autorităţile britanice pentru a încerca să obţină relaxarea restricţiilor, informează lequipe.fr.

În afară de cele trei selecţionate britanice (Ţara Galilor, Scoţia, Anglia), toate naţiunile participante apar pe "lista de galbenă" a guvernului britanic. Cei care sosesc în Regatul Unit din ţările de pe această listă sunt obligaţi să stea în carantină zece zile. Turcia este chiar pe "lista roşie", una şi mai strictă.

Confruntat cu această situaţie, directorul turneului final, Martin Kallen, a declarat că UEFA este în discuţii cu autorităţile britanice pentru a ridica restricţiile.

"Suntem în discuţie pentru fazele finale, în special pentru semifinale şi finală. Discutăm în fiecare zi cu autorităţile locale, dar sperăm să ajungem la un rezultat bun cu guvernul. În acest moment, este prea devreme pentru a spune, dar am primit semnale că ar putea fi posibil. Dar este prea devreme pentru a da un răspuns clar", a explicat el.

Guvernul britanic şi-a dat deja acordul pentru creşterea numărului de spectatatori pe Stadionul Wembley pentru faza finală a Euro-2020. În timp ce meciurile din faza grupelor grupelor se joacă în faţa a câte 22.500 de spectatori, fazele finale vor putea fi urmărite din tribune de 40.000 de suporteri pe meci.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele