Ultima oră
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

Probleme financiare? FCSB a ”uitat” să plătească o clauză pentru unul din jucătorii de bază

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19415278/1/mor.jpg

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani a declarat că FCSB încă nu a plătit suma de 85.000 de euro, care reprezintă o clauză din contractul de transfer, care stipula că la un anumit număr de meciuri, clubul să primească această sumă.

Ba mai mult, dacă va mai disputa încă câteva meciuri, la total se vor mai adăuga încă 100.000 de euro, în contul transferului fotbalistului, care a ajuns la echipa lui Becali în 2018.

„Eu cred că Gigi se va ţine de cuvânt şi o să îmi dea până la urmă toţi banii. Am avut mai multe clauze în contractul pentru transferul lui Moruţan, dar Oli (n.red. Olimpiu Moruţan) a realizat-o doar pe cea cu numărul de meciuri jucate în Liga 1 pentru FCSB. Din 100.000 de euro mi-a dat doar 15.000 de euro, iar apoi a sistat plata.

Prin martie mi-a spus că vom rezolva această problemă după două, trei luni de izbucnirea pandemiei, dar au trecut aproape patru luni. Preşedintele meu, Anton, a vorbit recent cu Vali Argăseală, iar dânsul ne-a spus că ne dă banii din drepturile TV, dar din februarie nu au mai intrat deloc aceşti bani.

Ultima tranşă trebuia virată de mult. Au spus că noi vom primi acei bani când vor intra în club la ei banii din drepturile TV. Acum nu ştiu ce să zic, Gigi nu stă în 85.000 de euro, dar e clar că nu mai vrea să dea din banii lui de acasă. Sper să o rezolvăm până la urmă”
, a declarat patronul celor de la Botoşani, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele