Radu Banciu se înscrie la maratonul de 8 ore. Provocarea sezonului în sport este pe Look Plus - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Champions League Cupa României Europa League Formula 1 La Liga Liga I Liga II Ligue 1 Noutăți Primeira Liga Serie A Superlig Tenis ATP Video

Radu Banciu se înscrie la maratonul de 8 ore. Provocarea sezonului în sport este pe Look Plus

Radu Banciu, moderatorul emisiunii Fotbal All Inclusive
Radu Banciu, gazda emisiunii Fotbal All Inclusive

8 ore de emisiune live, în fiecare duminică, începând cu ora 15:30, pe Look Plus și lookplus.ro. Aceasta este provocarea spectaculoasă pe care Radu Banciu o propune, din această duminică, fanilor celor mai tari campionate din Europa, în emisiunea Fotbal All Inclusive.

Radu Banciu va comenta, alături de super invitați, în fiecare duminică într-un maraton de 8 ore cele mai tari evenimente live, meciuri, faze fresh și declarațiile din Liga 1, imediat după meciuri.

Emisiunea maraton Fotbal All Inclusive va fi în direct pe Look Plus, iar odată cu startul celor mai tari meciuri, se va muta de pe TV în online, pe lookplus.ro. Un experiment unic în România.

„E vorba de 8 ore de direct, continuu. Când pe TV începe un meci și dăm legătura la stadion, noi vom continua să vorbim online, deci emisiunea curge fără oprire pe site-ul lookplus.ro, iar pe TV intrăm între meciuri.”

„Vom avea niște invitați, vor fi intervenții cu rubrica de pariuri inclusă în emisiune. Va fi ceva dinamic, vor fi și secvențe cu meciurile pe care Look le transmite din campionatele puternice din Europa, mai puțin Anglia. Vor veni din lumea sportului și nu numai. Vor fi invitați de peste tot. Poate și din politică, cu siguranță și din lumea artistică. Din toată sfera spațiului public”

„Vor intra în calcul și sporturi precum handbal, Formula 1, tenis. Look Plus si Look Sport transmit aproape tot, ei și-au propus să facă o emisiune maraton, cum nu mai este la noi. Vor să cuprindă toată ziua. Vom fi live, de la 15:30 la 23:30, iar emisiunea va cuprinde o «duminică sportivă», așa cum făceau italienii pe vremuri”, a spus Radu Banciu.

În acest sezon, Look Plus, Look Sport, Look Sport 2 și Look Sport 3 transmit cele mai puternice competiții fotbalistice din Europa, de la UEFA Champions League și Europa League, la Serie A, La Liga, Bundesliga și Pro League. De asemenea, Liga I și Liga a II-a din România pot fi văzute etapă de etapă pe posturile Look.

Un comentariu pentru “Radu Banciu se înscrie la maratonul de 8 ore. Provocarea sezonului în sport este pe Look Plus

 1. Buna Seara,

  Felicitari pentru aceasta emisiune.
  Il respect mult pe Radu Banciu.

  Am o intrebare, de ce sufera dl.Ticleanu ?
  Are impresia ca au fost chiar asa grozavi ? Personal nu cred.
  Fotbalul romanesc nu a fost niciodata de admirat. De la antifotbal si laudarosenie, pana la mita si coruptie este plin fotbalul si sportul romanesc. Asta este situatia. Prestatia multor echipe si sportivi este demult timp penibila. Acum avem masura incompetentei si caprariilor din sportul romanesc. Da 2 puncte a luat Romania. Nu meritam sa ne calificam. Nu cu cinducatorii, antrenorii si sportivii acestia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine