Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

Radu Petrescu, cuvinte incredibile la adresa lui Gardoş. Reacţia lui Ilie Poenaru: "Florin era dezamăgit! Nu ai cum să te comporţi aşa cu un jucător de naţională!"

Liga I Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email
Partida Academica Clinceni - Viitorul, scor 1-0, a avut parte de un moment reprobabil ce îl are în prim plan pe arbitrul Radu Petrescu. Conform ProSpoirt, oficialii formaţiei gazdă susţin că centralul l-ar fi numit pe Florin Gardoş o "puşcărie de fotbalist", iar tehnicianul Ilie Poenaru a comentat ieşirea arbitrului.

Antrenorul formaţiei din Clinceni cere decenţă din partea arbitrilor şi spune că fundaşul cu 13 meciuri în echipa naţională a României nu şi-a putut ascunde dezamăgirea la finalul meciului.

„Dacă tu ai auzit asta, atunci înseamnă că aşa a fost… Eu vreau să mă abţin, dar Florin Gardoş era dezamăgit la final de meci. Noi avem momente când le iertăm greşelile, dar să aibă decenţa să ne trateze frumos şi să ne vorbească frumos.  Nu ne mai trataţi de sus, nu mai fiţi aroganţi cu noi, pentru că greşelile cele mai mari le fac ei. A arbitrat meciuri din străinătate şi a fost foarte bun, la fel şi la noi, dar s-a văzut o aroganţă, ne-a tratat de sus. Suntem oameni.

Nu ai cum să te comporţi aşa cu un jucător de naţională, un jucător care a jucat pe unde a jucat. Nu poţi să te comporţi în maniera asta. Noi am mai făcut sesizări, dar nu sunt luat în seamă. Nu e vorba doar de Clinceni. E o necunoscută şi pentru noi. Asta e, nu mai contează, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Ilie Poenaru la ProSport LIVE.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele