Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Radu Petrescu, cuvinte incredibile la adresa lui Gardoş. Reacţia lui Ilie Poenaru: "Florin era dezamăgit! Nu ai cum să te comporţi aşa cu un jucător de naţională!"

Superliga Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email




Partida Academica Clinceni - Viitorul, scor 1-0, a avut parte de un moment reprobabil ce îl are în prim plan pe arbitrul Radu Petrescu. Conform ProSpoirt, oficialii formaţiei gazdă susţin că centralul l-ar fi numit pe Florin Gardoş o "puşcărie de fotbalist", iar tehnicianul Ilie Poenaru a comentat ieşirea arbitrului.

Antrenorul formaţiei din Clinceni cere decenţă din partea arbitrilor şi spune că fundaşul cu 13 meciuri în echipa naţională a României nu şi-a putut ascunde dezamăgirea la finalul meciului.

„Dacă tu ai auzit asta, atunci înseamnă că aşa a fost… Eu vreau să mă abţin, dar Florin Gardoş era dezamăgit la final de meci. Noi avem momente când le iertăm greşelile, dar să aibă decenţa să ne trateze frumos şi să ne vorbească frumos.  Nu ne mai trataţi de sus, nu mai fiţi aroganţi cu noi, pentru că greşelile cele mai mari le fac ei. A arbitrat meciuri din străinătate şi a fost foarte bun, la fel şi la noi, dar s-a văzut o aroganţă, ne-a tratat de sus. Suntem oameni.

Nu ai cum să te comporţi aşa cu un jucător de naţională, un jucător care a jucat pe unde a jucat. Nu poţi să te comporţi în maniera asta. Noi am mai făcut sesizări, dar nu sunt luat în seamă. Nu e vorba doar de Clinceni. E o necunoscută şi pentru noi. Asta e, nu mai contează, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Ilie Poenaru la ProSport LIVE.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele