Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Răsturnare de situaţie în cazul lui Daniel Niculae! Fostul atacant al giuleştenilor NU ocupă funcţia de preşedinte

Rapid Publicat pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20130582/1/fcrapidro.jpg

FC Rapid a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că Daniel Niculae nu deţine în acest moment calitatea de preşedinte al clubului, în şedinţa de săptămâna trecută a Consiliului de Administraţie unul dintre membri votând negativ. 

“Având în vedere informaţiile apărute în presa sportivă referitoare la revenirea lui Daniel Niculae în cadrul clubului, pentru claritate, menţionăm că în momentul de faţă dl. Daniel Niculae nu deţine calitatea de preşedinte de club al Rapid.

În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Rapid din data de 13.04.2021, având pe ordinea de zi numirea dlui. Daniel Niculae în funcţia de Preşedinte de Club, acesta nu a putut fi numit în funcţie ca urmare a votului negativ primit din partea unuia dintre membrii Consiliului de Administraţie.

Cu toate acestea, dorim să precizăm că acţionarii majoritari ai Rapid sprijină în mod ferm colaborarea cu Daniel Niculae în cadrul clubului, iar până la clarificarea situaţiei şi îndeplinirea tuturor formalităţilor referitoare la numirea sa într-o funcţie oficială, acesta va rămâne alături de Rapid prin oferirea de consultanţă acţionarilor majoritari”, se arată în comunicatul de pe site-ul fcrapid.ro.

FC Rapid anunţase revenirea lui Niculae la club în calitate de preşedinte în data de 3 aprilie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele