Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Răzvan Ducan, un portar apreciat pe care FCSB poate miza din vară. Mihai Stoica: ”Apără la Mioveni, nu pentru că e U21, ci pentru că e peste ceilalţi”

FCSB Publicat pe 23 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20477578/1/cs-mioveni-uta-arad-liga-1-casa-pariurilor-6-11-2021.jpg

Răzvan Ducan joacă la CS Mioveni, dar aparţine de FCSB. Este împrumutat la formaţia pregătită de Alexandru Pelici până în vară, moment din care poate rămâne în lotul bucureştenilor. La numai 20 de ani, Ducan este titular cert la Mioveni şi, în plus, are evoluţii foarte bune.

În ciuda vârstei, Mihai Stoica nu consideră că Ducan joacă la CS Mioveni doar pentru că se încadrează în regula ”under”. A avut evoluţii bune, care l-au plasat în rândul celor mai buni portari din Casa Liga 1, în opinia oficialului FCSB-ului.

În cele 13 meciuri în care a jucat în acest sezon, Răzvan Ducan a încasat 12 goluri şi a închis poarta definitiv în şase rânduri.

Ducan apără la Mioveni, nu pentru că e U21, ci pentru că e peste ceilalţi. A făcut o dublă paradă, de parcă ar fi fost un portar mic de statură, a fost ca la handbal, incredibilă intervenţie.

Eu am avut mereu o părere bună despre Rusu, chiar dacă a jucat mai mereu în Liga a doua. Mie mi-a plăcut mereu şi e bine că i s-a dat încredere.

Iată că a făcut puncte Mioveni, dacă nu era eroarea din meciul cu CFR, poate făcea şi atunci un punct minim, cine ştie. Mie îmi place foarte mult Pelici, e un antrenor interesant, a făcut treabă bună pe unde a fost”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

CS Mioveni a reuşit să se impună 1-0 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, graţie reuşitei lui Rusu, din penalty. Confruntarea din Casa Liga 1 a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma PrimaPlay.ro.

Jocul a fost controlat în mare parte de gazde, având totodată ocaziile importante din acest meci. Doar că, oaspeţii puteau da lovitura de graţie pe final. În 90 au venit primele două ocazii notabile, una fiind o ratare absolut monumentală.

CS Mioveni are 16 puncte acum şi se află pe 12 în clasamentul din Casa Liga 1. Gaz Metanul are 15 puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele