Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Reacţia lui Andrei Cristea după ce primarul Iaşiului l-a trimis să mănânce seminţe. "Dacă va fi nevoie de mine în altă poziţie, o să mă gândesc"

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 3 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20038535/1/rps1034.jpg

Andrei Cristea (36 de ani) a fost înlăturat din funcţia de antrenor la Poli Iaşi după numai patru meciuri. Rezultatele modeste ale echipei, dar şi ieşirea nervoasă la adresa arbitrului Radu Petrescu au fost decisive. Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, l-a atacat dur pe atacant pentru limbajul folosit, iar Cristea a replicat pe un ton resemnat.

Poli Iaşi este ultima clasată în Liga 1, fără victorie din 20 decembrie 2020.

Andrei Cristea va rămâne jucător la Poli Iaşi, dar a spus că va accepta şi altă funcţie în cadrul clubului, dacă i se va propune. Deocamdată, atacantul riscă o sancţiune din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

405 meciuri a strâns Andrei Cristea în Casa Liga 1. Dintre jucătorii în activitate, doar colegul Cosmin Frăsinescu are mai multe.

“Eu aştept să fiu informat de tot ce se întâmplă şi dacă va fi nevoie de un antrenor, cei din club vor decide. Dacă va fi nevoie de mine în altă poziţie, o să mă gândesc. Azi am făcut antrenamentul cu echipa. Marian Rada va ajuta foarte mult clubul în această perioadă, are foarte multă experienţă.

Eu sunt golgheterul echipei, nu a fost o decizie uşoară să devin antrenor, dar am vrut să ajut echipa într-un moment greu. Ştiam că este o variantă de moment, eram convins că echipa are nevoie de un antrenor şi de mine în teren. Nimic nu este pierdut, mai sunt destule meciuri”, a spus Andrei Cristea la DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele