Ultima oră
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm

Reacţie după eliminarea din Dinamo - Oţelul. Dorinel Munteanu, trimis în tribune de arbitru | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

Dorinel Munteanu nu a terminat partida dintre Dinamo şi Oţelul la marginea terenului, în spaţiul dedicat antrenorilor. Când mai erau ceva mai mult de 15 minute din timpul regulamentar, antrenorul gălăţenilor a fost eliminat de centralul Andrei Moroiţă pe fondul unei stări de nervozitate.

Florin Răducioiu, specialist Prima Sport, a analizat momentul în emisiunea Fotbal Show şi a declarat că nu era nevoie ca ”Neamţul” să atragă un cartonaş roşu, el urmând să nu fie pentru câteva meciuri pe banca Oţelului şi va da indicaţii prin colaboratorii săi.

Florin Răducioiu, reacţie după eliminarea lui Dorinel Munteanu din partida Dinamo - Oţelul 

În plus, fostul mare atacant nu-şi aminteşte ca Dorinel Munteanu să fi fost o persoană nervoasă în perioada în care era jucător. Ca antrenor însă, Munteanu a avut multe momente în care a reacţionat dur în meciuri.

Echipa asta are nevoie de Dorinel, el a fost artizanul. El a construit echipa. Acum, să te enervezi după un meci pierdut... nu e la prima eliminare, dar nu e bine! E nevoie de el şi îmi pare rău de el.

El nu poate să se abţină, e un tip vulcanic, e un tip... îmi pare rău, dar trebuie să înveţe din asta. Era 2-1 pentru Dinamo... îl ştim pe Dorinel. Un antrenor trebuie să fie mai calm, trebuie să îşi păstreze calmul.

Ca jucător era foarte calm, foarte concentrat. Eu nu mi-l aduc aminte să fi fost nervos ca jucător, era un jucător neamţ să zic aşa, disciplinat, profesionist”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Oţelul a pierdut contra lui Dinamo 

Dinamo a învins, duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia gălăţeană Oţelul, în etapa a 26-a din Superligă. Confruntarea de pe ”Arcul de Triumf” a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Dinamo a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 3, prin Dennis Politic, iar gălăţenii au egalat dintr-un penalti controversat dictat de arbitrul Andrei Moroiţă. A transformat Alexandru Pop, în minutul 17, dar Hakim Abdallah a oferit o nouă pasă de gol în minutul 34 şi Gnahore a adus în avantaj gazdele.

Dinamo, victorie cu 3-1 în partida cu Oţelul

În minutul 78, arbitrul a dictat penalti pentru Dinamo, iar Hakim Abdallah a transformat pentru 3-1 scor final.

Dinamo a urcat pe poziţia a 15-a în urma acestui succes, cu 22 de puncte, în timp ce Oţelul are 31 de puncte şi este pe locul 11 în ierarhia din Superliga României.

  • DINAMO: Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Gnahore, Pavicic (N. Roşu 82), Amzăr (Borduşanu 42) – Milanov (Ilic 83), Hakim Abdallah (Goncalo Gregorio 82), Politic (Dani Iglesias 53). ANTRENOR: Zeljko Kopic
  • OŢELUL: R. Stoian – Zhelev (Rusevic 46), J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Cisotti (Zivulic 46), Lameira, Samuel Teles (G. Cârjan 70) – Maciel (Adăscăliţei 56), A. Pop, Bodişteanu (A. Rus 46). ANTRENOR: Dorinel Munteanu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele