Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Revenire de senzaţie pentru Ilie Poenaru pe banca Academicii Clinceni. ”S-au schimbat şi s-au schimbat mult în bine”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20155271/1/ip.png

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului din Casa Liga 1. Diferenţa s-a făcut în urma autogolului lui Marius Constantin, din minutul 54.

Ilie Poenaru s-a vindecat de Coronavirus şi a fost talismanul ilfovenilor, care au bifat primul succes din istorie în play-off-ul primei ligi. Tehnicianul a declarat la flash-interviuri că perioada de izolare i-a permis să îşi studieze foarte bine adversarii.

Le-am spus multe, multe adevăruri. Mă bucur că au reacţionat şi au revenit la jocul pe care îl prestam în campionatul regular. Asta este echipa pe care o cunosc. Sper ca aceste meciuri să fie un nou început, să luăm puncte şi să continuăm jocul bun.

Îi felicit pentru modul în care au abordat acest meci, de aceea am şi decis să aibă jucătorii o zi liberă, după ce au stat în cantonament în ziua de Paşte.

Am avut timp să-i citesc pe cei de la Craiova, s-au schimbat şi s-au schimbat mult în bine. Adi Popa a avut un plus faţă de ceilalţi, a venit odihnit după accidentare, putea şi marca, dar mă bucur că e altruist, cum alţii nu prea sunt. Chunchukov a avut şi el şansa să-i paseze lui Raul, dar ăştia sunt, sunt atacanţi, sunt mai egoişti”, a declarat Poenaru, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt