Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea de mărci poştale cu medaliaţii de la Jocurile Paralimpice

JO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20394339/1/timbe.jpg

Romfilatelia introduce în circulaţie, joi, emisiunea de mărci poştale Medalii paralimpice 2020, pentru a onora performanţele obţinute de sportivii români la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Cele două timbre ale emisiunii, ambele cu valoarea nominală de 9 lei, sunt dedicate lui Eduard Novak şi lui Alexandru Bologa.

Novak a câştigat la Tokyo medalia de argint la urmărire individuală 4000 m pe velodrom, categoria C4.

Florin-Alexandru Bologa, singurul judoka din România cu deficienţă totală de vedere, a obţinut la Tokyo medalia de bronz la 60 kg.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele