Ultima oră
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”

Sânmărtean crede că Florin Tănase trebuie să plece de la FCSB: ”Are vârsta la care trebuie să facă pasul în afară”

FCSB Publicat pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20161375/1/tanase-florin.jpg

Florin Tănase are un sezon foarte bun în Casa Liga 1, chiar dacă în ultimele etape, dat fiind faptul că randamentul FCSB-ului a scăzut, a scăzut şi randamentul său.  Căpitanul bucureştenilor trebuie neapărat să plece în vară la o echipă puternică, e de părere Lucian Sânmărtean, întrucât se află la cea mai bună evoluţie din cariera sa.

Tănase face un sezon foarte bun, nu-i deloc uşor să marchezi 22 de goluri, e chiar impresionant. Cred că are vârsta la care trebuie să facă pasul în afară. Şi el, şi clubul ar trebui să se gândească la o mutare în vară.

Personal, îl văd într-un campionat puternic al Europei. E un fotbalist inteligent. Eu povestesc de foarte mult timp despre el, am observat încă de la început ce calităţi are. Chiar a avut un sezon incredibil, a evoluat convingător şi la echipa naţională”, a declarat Sânmărtean pentru GSP.

Florin Tănase a marcat în acest sezon de Casa Liga 1, 22 de goluri, fiind cel mai bun marcator din campionat. Întrecerile interne din Europa se apropie de final, iar odată cu ele se va încheia şi cursa pentru Gheata de Aur în sezonul 2020-2021.

Câştigător va fi aproape sigur polonezul Robert Lewandowski, care în acest moment conduce clasamentul cu 72 de puncte (36 de goluri calculate la un coeficient X2, aferent campionatului Germaniei).

Lionel Messi e pe locul 2, la mare distanţă, cu 56 de puncte (28 de goluri), în timp ce Cristiano Ronaldo e pe 3, cu 54 de puncte (27 de goluri).

În TOP 10 mai intră jucători precum Erling Haaland (50 puncte - 25 goluri), Kylian Mbappe (50 puncte - 25 goluri), Andre Silva (50 puncte - 25 goluri), Paul Onuachu (43,5 puncte - 29 de goluri), Karim Benzema (42 de puncte - 26 de goluri), Harry Kane (42 de puncte - 26 de goluri) şi Romelu Lukaku (42 de puncte - 26 de goluri).

Golgheterul Ligii 1, Florin Tănase, e primul român care apare în acest top, departe însă de vârful clasamentului. Tănase a înscris 22 de goluri pentru FCSB în acest sezon, ceea ce îi oferă 22 de puncte, în condiţiile în care coeficientul României este X1.

Tănase e în afara TOP 100, pe locul 102, la egalitate cu fotbalişti precum Chris Wood (Burnley), Fabio Quagliarella (Sampdoria) sau Mattia Destro (Genoa).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele