Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Se aşteaptă o audienţă mare la FCSB - CFR Cluj. "Cred că o să fie sold out”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20567992/1/fcsb-cfr.jpg

FCSB şi CFR Cluj, cele mai puternice echipe din fotbalul românesc din ultimii 15 ani, se duelează în etapa a 22-a din Casa Liga 1. Meciul care poate decide campioana României este transmis în direct de către Look Sport+, astăzi, de la ora 20:00.

LIVE VIDEO ǀ FCSB – CFR Cluj, de la 20:00, în direct la Look Sport+. Echipele probabile în duelul granzilor

Golurile, ratările, deciziile controversate de arbitraj ale brigăzii conduse de Sebastian Colţescu sau alte faze importante ale jocului vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro.

O victorie a liderei CFR Cluj, în contextul în care ”feroviarii” au deja un avans de zece puncte faţă de ”roş-albaştri” (57-47), ar putea încheia în mare măsură discuţiile cu privire la lupta pentru titlu. În timp ce formaţia clujeană încearcă să câştige al cincilea titlu consecutiv, FCSB îşi propune să rupă ”blestemul” locului doi. În cinci din ultimele şase ediţii ale Ligii 1, ”roş-albaştrii” au ieşit vicecampioni.

Team-managerul celor de la FCSB a dezvăluit că se aşteaptă o audienţă de 16.000 de spectatori, în contextul în care normele Covid prevăd ca doar 30% din capacitate să fie ocupată.

"Cred că o să fie sold out. Doar că sunt puţine locuri. Pe un stadion de 55.000 de locuri să fie 16.000 de spectatori... În jur de 16.000 vor fi", a spus MM Stoica, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele