Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Se face cel mai scump transfer al iernii în Casa Liga 1! Iftime a dezvăluit că este aproape să accepte oferta pentru Racoviţan: „Mai avem ofertă pentru un jucător!”

FC Botoșani Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20551871/1/fcsb-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-21-11-2021-3.jpg

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a confirmat informaţiile apărute despre transferul lui Bogdan Racoviţan în Polonia, la Rakow, şi a dezvăluit că mai are o ofertă şi pentru Malcom Edjoume. 

„La momentul acesta e posibil să plece cineva. 99%, de fapt nu, mai puţin, cred că un jucător va pleca. Cred că Bogdan. Are o ofertă interesantă din Polonia şi noi am dat ultimul răspuns către ei miercuri. E fost un ciclu de schimburi de oferte şi ultima am trimis-o noi miercuri. Se pare că va accepta. Dacă nu o vor face, nu ne supărăm foarte tare.  

Sper ca băiatul să rămână în aceeaşi stare. Că mă întreba şi el, dacă ştiu ceva, ce spun eu despre acest transfer. În general nu prea îi sfătuiesc. Dacă nu-s sigur de context. Dacă pleca în Spania, în prima ligă, l-aş fi împins eu. În Polonia nu ştiu dacă e un fotbal mai echilibrat sau mai bun decât al nostru”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.ro. 

Iftime a adus în discuţie şi oferta pentru Edjouma, însă în cazul lui lucrurile nu sunt atât de clare. Patronul moldovenilor nu este satisfăcut de oferta financiară care i-a fost pusă pe masă. 

„Mai avem o ofertă pentru un jucător, tot din Polonia, pentru Edjouma. Pare destul de interesantă. E adevărat că suma nu-i foarte interesantă. Am zis că l-aş da pe Edjouma pe o ofertă de nerefuzat. Adică un milion de euro. Hai la 800.000 îl dau azi. 

Însă la jumate deja mă gândesc. Pentru Racoviţan luăm cam ce ne dorim, cu aproximaţie. Sare cu mult de 500.000 de euro”, a adăugat acesta.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele