Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Mexicului şi a preluat conducerea la general

Auto-Moto Publicat pe 16 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19304001/1/ogier.jpg

Pilotul celor de la Toyota a câştigat etapa din Mexic, care s-a desfăşurat în ciuda pandemiei de Coronavirus. Tocmai din aceste raţiuni competiţia a fost scurtată, ziua de duminică fiind anulată. Astfel, în loc de 24 de probe speciale s-au disputat doar 21.

Podiumul a fost completat de estonianul Ott Tanak(Hyundai), respectiv Teemu Sunninen(Ford). Marele perdant a fost Elfyn Evans, clasat pe locul al patrulea, poziţie insuficientă pentru a-şi menţine locul de lider în clasamentul general adjudecat după victoria din etapă trecută, care a avut loc în Suedia.

Noul lider al WRC este Ogier, cu 62 puncte, urmat la doar 8 lungimi de Evans. Următoarea etapă ar trebui să se dispute în Argentina, în weekendul 23-26 aprilie. Rămâne însă de văzut dacă competiţia se va disputa, în contextul problemelor cu virusul gripal COVID 19, cu care se confruntă omenirea în această perioadă.

Rezultatele finale:
1. Sebastien Ogier/Julien Ingrassia (Franţa/Toyota) 2 h 47:47.6
2. Ott Tanak/Martin Jarveoja (Estonia/Hyundai) la 27.8
3. Teemu Suninen/Jarmo Lehtinen (Finlanda/M-Sport Ford) 37.9
4. Elfyn Evans/Scott Martin (Marea Britanie/Toyota) 1:13.4
5. Kalle Rovanpera/Jonne Halttunen (Finlanda/Toyota) 2:20.5

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele