Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Sepsi şi-a compromis ultimele şanse la play-off, dar Bergodi nu dramatizează: "E un punct pozitiv!"

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 27 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20483173/1/cfr-cluj-sepsi-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-25-10-2021-1.jpg


Egalul alb cu Chindia Târgovişte, pe teren propriu, nu-l descurajează pe Cristiano Bergodi, în ciuda faptului că rezultatul a compromis şi ultimele şanse pe care covăsnenii le aveau la obţinerea unui loc de play-off.
 
Antrenorul italian nu e mulţumit de rezultat, dar, după al patrulea meci consecutiv fără eşec, consideră că punctul obţinut reprezintă un detaliu pozitiv, pe care poate construi în următoarele luni:
 
"Eram mult mai mulţumit dacă câştigam acest meci, zic eu. Am jucat bine, am încercat să marcăm împotriva unei echipe foarte incomode, am căutat spaţii dar nu erau foarte multe. N-am nimerit poarta, din păcate. În sfârşit, e un punct pozitiv şi cred eu că am avut şi două ocazii de a da gol în prima repriză, pe cornere. Repet, acum avem un alt meci foarte important marţi (n. red - tot contra Chindiei, în sferturile Cupei României).
 
Sigur, circulaţia mingii a fost mai rapidă şi a doua repriză am stat în jumătatea adversă şi am încercat să pasăm, să intram din benzi, să plimbăm mingea şi în centru, dar e foarte greu când întâlneşti o echipă care se apără pe două linii.
 
Sunt mulţumit că nu au făcut vreun contraatac şi nu ne-au creat probleme. Mergem înainte, e un punct şi un rezultat pozitiv. Astăzi n-a fost să fie, am tras de 10-12 ori, dar n-am nimerit poarta", a declarat Bergodi, la finalul meciului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri