Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus

Tenis Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19450744/1/sw.jpg


Serena Williams, 9 WTA, a obţinut, joi seară, a 19-a victorie a carierei în faţa surorii sale, Venus, 67 WTA, scor 3-6, 6-3, 6-4, în optimile de finală ale turneului WTA de la Lexington.
 
Episodul 31 al rivalităţii care a luat startul în 1998 s-a desfăşurat într-un cadru ciudat, fără hawk-eye şi puţini spectatori în tribune la micuţul turneu de la Lexington, SUA, pentru care câştigătoarea va primi doar 25.000 de dolari. Deşi a început bine, cu break în primul game de serviciu al veteranei de 40 de ani, Serena a pierdut următoarele cinci game-uri, apoi şi setul, 3-6, în 41 de minute.

Serena, revenire frumoasă pentru 19-12 la general cu Venus

La mijlocul setului al doilea, Serena a aplicat presiunea obişnuită, a făcut break-ul la 4-2, apoi şi-a ţinut serviciul pentru un set în oglindă, 6-3. În decisiv, tot mezina a lovit prima, cu break în game-ul al treilea, dar Venus a găsit energia pentru a ajunge la 4-2 şi serviciul. De acolo, Serena nu a mai iertat nimic, a pus pe tabelă patru game-uri consecutive şi, ajutată de cei 14 aşi serviţi de-a lungul a două ore şi 21 de minute de joc, s-a calificat în sferturile de finală graţie victoriei cu numărul 19 în cele 31 de meciuri în care a avut-o de cealaltă parte a fileului pe sora sa mai mare.
 
În sferturi, Serena aşteaptă rezultatul meciului dintre Shelby Rogers, 116 WTA, şi Leylah Fernande, canadianca de doar 17 ani clasată pe locul 120 WTA.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele