Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Serie A îl aşteapă pe un titular al naţionalei! Transferul, şanse foarte mari de reuşită în vară

Stranieri Publicat pe 8 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19329002/1/nedelcearu.jpg

Ionuţ Nedelcearu (23 de ani) se va transfera de la FC Ufa în vară. Fundaşul a declarat că ruşii i-au promis că îl vând, după ce în urmă cu câteva luni i-au blocat trecerea la Brescia. Chiar dacă mirajul Serie A e mare, Nedelcearu recunoaşte că îi va fi greu dacă merge acolo.

Nedelcearu a avut evoluţii foarte bune în campionatul Rusiei şi a fost pe lista mai multor echipe importante din Europa. Cel mai important nume care şi-a manifestat intenţia transferului a fost AS Roma, după cum au notat jurnaliştii din Italia.

Am avut o ofertă concretă din Italia, de la Brescia. Au trimis oferta, dar Ufa nu a acceptat, nu a vrut să mă lase. Au spus că vor să mai stau alături de ei până în vară şi atunci mă vor vinde. Nu ştiu dacă sunt pregătit pentru campionatul Italiei, pentru că nu îmi dau seama care este nivelul antrenamentelor şi meciurilor. Până nu eşti acolo, ca să simţi pe propria piele nu poţi să îţi dai seama.

Dar nici când am plecat în Rusia nu eram pregătit, poate că trebuia să mai stau la Dinamo. Mergând acolo, am putut să cresc şi să mă adaptez din mers, totul ţine de adaptare. Depinde foarte mult de cum te pregateşti, cât de serios eşti. În campioanatele puternice, cum e Serie A, nu cred că rezişti prea mult, daca nu eşti serios 100%”, a declarat Ionuţ Nedelcearu, pentru sport.ro.

Nedelcearu evoluează de doi ani la FC Ufa, după ce a fost cumpărat pentru 600.000 de euro de la Dinamo. În această perioadă, fundaşul central de 1.90 m a prins 61 de meciuri, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele