Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Simona Halep, ultimul antrenament înaintea plecării în Australia. Mesajul pentru Darren Cahill

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/19873913/1/halep.jpg

Simona Halep (locul 2 WTA) se pregăteşte să plece în Australia, pentru a participa la un turneu de categorie WTA 500 la Melbourne, înaintea Openului Australiei. Constănţeanca abia aşteaptă să-l reîntâlnească pe antrenorul australian Darren Cahill.

Halep (29 de ani) n-a mai jucat niciun meci oficial din 4 octombrie 2020, de la Roland Garros.

“Ultimul antrenament înainte de Australia. Darren Cahill, venim”, a scris Simona pe Instagram.

“Te aşteaptă soarele”, i-a răspuns Darren Cahill.

92 de jucătoare din Top 100 WTA vor lua parte la cele două turnee organizate la Melbourne, Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic, denumite după două regiuni din statul Victoria.

Jucătoarele vor fi împărţite în cele două competiţii, care se vor desfăşura între 31 ianuarie şi 6 februarie. Fiecare dintre cele două turnee va fi dotat cu premii în valoare totală de 656.530 dolari.

Aceste două competiţii WTA de la Melbourne sunt premergătoare Openului Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, programat în perioada 8-21 februarie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele