Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Sondaj iniţiat de FIFA. “Hagi la Galatasaray sau Alex la Fenerbahce. Cine a fost mai bun?”

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20034091/1/hagi-alex.jpg

FIFA a iniţiat un sondaj inedit pe pagina de Twitter, prin care îi întreabă pe fani cine a avut o carieră mai bună la două echipe rivale din Turcia. Este vorba despre Gheorghe Hagi la Galatasaray şi despre brazilianul Alex de Souza la Fenerbahce. Sondajul este valabil doar astăzi, iar până acum au votat peste 322.000 de persoane.

Anterior, FIFA a făcut o listă cu cei mai mari ‘decari’ din Superliga Turciei. În duelul Hagi-Alex, opţiunile fanilor sunt până acum în favoarea brazilianului (53-47%).

Gheorghe Hagi (56 de ani) a evoluat între 1996 şi 2001 pentru Galatasaray, a marcat 71 de goluri în 192 de meciuri şi a cucerit zece trofee: patru campionate în Turcia, două Cupe şi două Supercupe, Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Alex de Souza (43 de ani) a jucat opt sezoane la Fenerbahce (2004-2012), reuşind 171 de goluri în 344 de partide, şi a câştigat doar cinci trofee: trei titluri, o Cupă şi o Supercupă a Turciei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri