Ultima oră
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden

Sorin Cârţu a şters pe jos cu Ivaylo Petev! "Înnebunesc, nu alta" | VIDEO EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21551216/1/universitatea-craiova-fc-voluntari-superliga-superbet-30-09-2022.jpg

Universitatea Craiova a pierdut cu FCSB, scor 2-0, duminică seară.

În urma acesti înfrângeri, titlul rămâne doar un vis pentru formaţia olteană, care se află abia la 10 puncte de lider.

Sorin Cârţu a fost dezamăgit de jocul prestat de Universitatea Craiova pe Arena Naţională. Fostul mare jucător nu s-a ferit de cuvinte şi l-a măcelărit pe antrenorul echipei din Bănie, Ivaylo Petev.

"Decizia ăstuia ... la meciul cu Oţelul mi l-a băgat pe Soiri, care nu jucase de două luni, la meciul ăsta mi-l bagă pe Blesa. Eu nu am înţeles aşa ceva.

Nu joci de la început cu Markovic?! Face nişte experimente din astea aiurea! Înnebunesc, nu alta!

Am mai spus, aia cu Soiri ăla, atunci, când l-a trecut de pe dreapta pe stânga. Acum de ce nu l-ai băgat pe Soiri în stânga şi să joci cum ai jucat la meciul de Cupă cu Vlădoiu şi l-ai băgat pe Soiri în stânga şi acum îl băgaşi pe Căpăţână?

E o nebunie! N-ai văzut de când mamă ta te-a ... eu nu ştiu cum gândeşte, ce analize, ce ăştia îşi fac. Mă ia cu capul", a declarat Sorin Cârţu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt