Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

SPECIAL Look Sport LIVE | Tudor Mihăiţă, fiul actorului George Mihăiţă, unul dintre cei mai buni antrenori de MMA din România: "Jiu Jitsu m-a ales pe mine!"

Emisiuni Publicat pe 6 oct 2020
mail-share icon Email



Tudor Mihăiţă, unul dintre cei mai titraţi antrenori români de Brazilian jiu-jitsu şi MMA, a fost invitatul Geaninei Iacob la Look Sport LIVE şi a vorbit despre activitatea sa.

Fiu al actorului George Mihăiţă, Tudor a ales o carieră total diferită de cea a tatălui său şi a devenit un nume de referinţă în zona sporturilor de contact din ţara noastră.

"Avem trei săli în Bucureşti şi încă 15 cluburi afiliate în România. O filială în Kuweit, una în Olanda şi una în Republica Moldova. România ocupă din păcate penultimul loc în Europa în ceea ce priveşte orice formă de activitate fizică", spune Tudor Mihăiţă.

"De ce jiu jitsu? M-a atras şi faptul că nu ai nevoie de nişte atribute fizice deosebite. Se bazează foarte mult pe tehnică şi poate fi practicat de oricine, indiferent de vârstă.

Este un judo cu foarte multă luptă la sol, un stil complet pentru autoapărare. Sunt tehnici de apărare împotriva armelor.

Eu nu am luptat în cuşcă, ci coar în competiţii de Jiu Jitsu Brazilian. Sunt de patru ori campion european.

E o bucurie foarte mare să vină cineva în sală şi să spună că viaţa lui s-a schimbat. Avem oameni din toate păturile sociale, de la procurori, ia IT-işti.

Am fost primul antrenor român care a ajuns în UFC, cea mai mare gală de MMA din lume. Sunt naţionalist şi îmi place să cred că avem ce să arătăm lumii
", a declarat Tudor Mihăiţă la Look Sport LIVE.

În direct a intrat şi George Mihăiţă: "E pentru prima dată când sunt în poziţia de a fi spectator la un "spectacol" al fiului meu.

Nu cred că ar fi stat în umbra mea şi văd că are replica la el, e şarmant, seamănă cu mama lui. Dar el nu v-a spus că a scris şi un scenariu de film.

Sunt mândru de el!
", a spus celebrul actor.

Vezi mai jos integral emisiunea ce l-a avut invitat pe Tudor Mihăiţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele