Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Spectacol, chiar şi fără gol. Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 0-0. Oaspeţii au ratat un penalty

Superliga Publicat pe 12 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19478502/1/acc.jpg


 
Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte au terminat la egalitate, scor 0-0, în prima partidă a zilei din Casa Liga 1. Soarta partidei putea fi alta, dar formaţia pregătit de Emil Săndoi a ratat o lovitură de pedeapsă, în minutul 50.
 
Cei de la Clinceni au avut şansa de a deschide scorul, dar şutul de senzaţie al bulgarului Pashov a ras bara porţii lui Vâlceanu. A urmat o altă ocazie a gazdelor, iar la scurt timp, Chindia a intrat în meci şi a ratat o şansă bună prin Piţian.
 
Startul reprizei secunde a marcat faultul în careu al lui Şerban. Arbitrul a dictat penalty pentru Chindia, pe care Florea l-a ratat. Portarul a respins, faza a continuat şi mingea a intrat în poartă, dar reuşita a fost anulată pentru off-side. La scurt timp Dumistraşcu a lovit bară, iar trupa lui Ilie Poenaru a făcut acelaşi lucru, prin Achim, care a nimerit transversala.
 
-----------------------------------------------------------------------
 
Etapa a treia din Casa Liga 1 2020/2021 continuă, de la ora 15:30, live pe Look Sport, cu partida dintre Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte.
 

LIVE pe Look Sport: Academica - Chindia 0-0

 
Echipele de start

Clinceni (4-4-2): Vâlceanu -  Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu -  F. Achim, Cebotaru, M. Şerban, Chandarov - C. Dumitru, Boiciu.
Rezerve: Ureche, Gardoş, Cr. Tănase, Gliga, F. Sandu, P. Pârvulescu, Andronic, B. Ilie.
Antrenor: Ilie Poenaru.

Chindia (4-4-2): D. Moldovan - Căpuşă, Piţian, C. Dinu, D. Dumitraşcu - Neguţ, P. Iacob, M. Dulca, Grassano - Yameogo, D. Florea.
Rezerve: Aioani, Martac, Raţă, Ad. Ioniţă, Berisha, Atanase, D. Popa, An. Şerban.
Antrenor: Emil Săndoi.

Min. 65: Încă o bară! De această dată, la cealaltă poartă. Achim reia în transversală, cu un şut din interiorul careului, după o centrare venită din stânga, de la Dumitru.

Min. 60: Bară Chindia! Dumitraşcu centrează din flancul stâng, iar mingea ia o traiectorie neaşteptată şi cade pe bara transversală.

Min. 50: Penalty ratat de Chindia! Daniel Florea execută slab, iar Vâlceanu reuşeşte să pareze. Pe respingere, mingea revine la târgovişteni, iar Daniel Popa primeşte mingea şi reuşeşte să înscrie, însă atacantul împrumutat de la Dinamo se afla în poziţie de ofsaid, golul fiind anulat.

Min. 25: Bară Academica Clinceni! Pashov a fost cât pe ce să reuşească un eurogol! Bulgarul a şutat din demivoleu, din unghi, dar mingea a lovit transversala şi a ieşit în afara terenului.

Învinsă de Poli Iaşi în prima etapă, 1-0, echipa lui Emil Săndoi şi-a recuperat rapid punctele, 1-0 cu Dinamo etapa trecută, în timp ce Academica are doar un punct din primele două etape, după 1-2 pe teren propriu cu CFR şi 2-2 la Hermannstadt.
 
Anul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori, de două ori în sezonul regular şi o dată în play-out. Academica a câştigat trei meciuri (3-1 şi 1-0 acasă, 5-2 în deplasare), în timp ce târgoviştenii au înregistrat un succes, 3-1.

FOTO: Sport Pictures
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele