Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Ştefan Radu rămâne la Lazio. Fundaşul nu vrea să meargă la Fenerbahce

Stranieri Publicat pe 4 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19848891/1/stefan-radu-a.jpg

Ştefan Radu a fost/ este în atenţia turcilor de la Fenerbahce, dar nu va pleca de la Lazio până în vară, cel mai devreme. Fundaşul va continua la formaţia din capitala Italiei, potrivit jurnaliştilor de la "Corriere dello Sport". El îşi doreşte să rămână în Serie A, unde a atins în ultima perioadă câteva borne impresionante, în special în privinţa numărului de meciuri.

Ştefan Radu se simte bine la Lazio, potrivit informaţiilor, şi nici prin cap nu îi trece să se transfere la un alt club. Este unul dintre cei mai vechi fotbalişti ai clubului, jucând în ultima etapă din Serie A partida cu numărul 392 în tricoul lui Lazio.

A şi reuşit să debuteze în sfârşit în Liga Campionilor, în 2020. A intrat în startul reprizei a doua, în partida cu Club Brugge, la scorul de 2-1, din ultima etapă a grupelor din Champions League.

Pentru Radu a fost meciul de debut în cea mai importantă competiţie fotbalistică din lume. Ultima oară când Lazio a acces în grupe a fost în anul 2007, după ce a trecut în preliminarii de Dinamo, la care Ştefan Radu era legitimat pe atunci, după care s-a transferat la formaţia din Serie A, pentru care a scris istorie şi a intrat în inimile fanilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele