Ultima oră
Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie

”Ştiu filosofia acestui club”. Noul transfer al Rapidului are temele pregătite

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21482402/1/hromada.jpg

Rapid este de neoprit pe piaţa de mercato. Giuleştenii au bifat un nou transfer important, al şaptelea din această iarnă.

Jakub Hromada (27 de ani) a semnat cu echipa antrenată de Cristiano Bergodi. Acesta are un CV solid pentru Superliga, fiind dublu campion al Cehiei, cu Slavia Praga. De asemenea, în tricoul primei reprezentative a bifat 4 selecţii.

”La finalul perioadei de transferuri, agentul meu m-a sunat să-mi spună despre Rapid. La început, nu aveam nicio idee despre ce înseamnă fotbalul în România, despre club. M-am informat de la jucătorii români sau de la jucătorii slovaci care joacă sau au jucat în România şi toţi mi-am spus doar lucruri pozitive, despre club, despre oraş, iar după aceea a fost uşor să iau o decizie. S-a făcut totul în 48 de ore şi acum sunt aici şi sunt foarte fericit.

Ştiu filosofia acestui club, mi-a fost explicată. Aţi făcut o treabă excelentă în ultimii 3 ani şi este o plăcere pentru mine să fac parte din acest proiect şi sper să ajut echipa cât de mult pot. Sper să luăm titlul. Acesta este obiectivul nostru şi visăm la asta. În ultimii doi ani nu am câştigat titlul cu Slavia, aşa că sper ca acum să fie opusul. O să dăm 100 % şi vom face tot posibilul.

Să fiu sincer, nu sunt un jucător cu multe assist-uri sau goluri, cred că sunt mai fericit atunci când echipa nu primeşte gol sau adversarul nu reuşeşte să tragă la poartă. Asta este treaba mea, de aceea am venit aici. Vreau să ajut echipa şi în zona ofensivă, bineînţeles, dar nu prea am marcat în cariera mea. Obiectivele echipei sunt cele mai importante pentru mine. Mereu dau 100%”, a spus slovacul, la Rapid TV.

În acest sezon, Hromada a bifat 11 apariţii la Slavia, fără să marcheze.

Mijlocaşul a mai trecut în carieră pe la: Pro Vercelli, Sampdoria, FK Senica, Viktoria Plzen şi Slovan Liberec.

  • Borisav Burmaz, Ermal Krasniqi, Marian Aioani, Florent Hasani, Damjan Djokovic şi Florin Vulturar sunt celelalte transferuri ale iernii la Rapid.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele