Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Super transfer reuşit de UTA! Laszlo Balint a primit un atacant cu goluri în Champions League

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 8 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20422882/1/wah.jpg

UTA Arad se întăreşte puternic în plin sezon, iar Laszlo Balint a primit un jucător cu CV impresionant pentru nivelul României, care ar putea rezolva problemele din compartimentul ofensiv.

Arădenii l-au adus pe Tomas Wagner (31 de ani), care vine liber de contract, după ce s-a despărţit de ciprioţii de la Nea Salamis. Perioada sa de glorie a fost la Viktoria Plzen, formaţie pentru care a evoluat în 8 partide de Champions League şi a înscris de 3 ori (o reuşită în grupe).

Atacantul va putea fi văzut la treabă în amicalul cu Ripensia, pe care UTA îl are programat sâmbătă, de la ora 11:00, informează cei de la sportarad.ro

Au adus şi un fundaş

Clubul UTA Arad a anunţat, pe site-ul oficial marţi, că l-a achiziţionat pe fundaşul Constantin Dima, în vârstă de 22 de ani.

Dima a semnat un contract pe doi ani.
 
Născut la Bucureşti, fundaşul a evoluat în carieră pentru Dinamo Bucureşti, Viitorul Constanţa şi Astra Giurgiu. De la clubul giurgiuvean a plecat în Ucraina, unde a jucat pentru Desna Chernihiv, în sezonul trecut.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele