Ultima oră
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo

Surpriză de proporţii! Două cluburi din Casa Liga 1 pot fuziona. CFR şi FCSB ar avea mari probleme

CS Universitatea Craiova Publicat pe 8 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20236045/2/cfr-fcsb-fb.jpg

În această vară se poate produce revenirea Farului în Casa Liga 1, dar nu pentru că ar fi promovată din oficiu din Liga 2, ci pentru că are şanse să fuzioneze cu Viitorul lui Gică Hagi. Varianta, se pare, le-a dat idei şi altor cluburi şi, chiar dacă pare greu de crezut, se preconizează o fuziune între FC U Craiova şi Universitatea Craiova, echipele conduse de Adrian Mititelu, respectiv Mihai Rotaru.

Ideea a fost înaintată în spaţiul public de fostul deputat Mădălin Voicu, care a declarat că are informaţii din interiorul celor două cluburi. La prima vedere, o astfel de posibilitate pare greu de crezut, ţinând cont de rivalitatea dintre formaţiile din Bănie, în principal din perspectiva fanilor.

Eu cred că cele două echipe se vor reuni! Am informaţii de la locul faptei. Eu spun că acesta este proiectul, dar nu ştiu să vă zic când se va face această fuziune. Dacă vii şi pui ban cu ban la un loc, eu zic că o să fie mult mai bine decât este acum.

Eu aşa am auzit, că există un proiect. Probabil că anul viitor sau peste doi ani o să se refacă o singură echipă, Universitatea Craiova, şi să fie cu o echipă compusă din cele două.  Mă gândesc că se lasă la o parte nişte interese meschine şi se doreşte o mare echipă”, a spus Mădălin Voicu la Realitatea Sportivă.

FC U Craiova abia a promovat în Casa Liga 1, din Liga 2, şi l-a numit antrenor pe Adrian Mutu. Acolo se preconizează un proiect îndrăzneţ şi investiţii importante în transferuri, încă din această vară. De partea cealaltă, Universitatea Craiova a obişnuit să fie între primele trei echipe din prima divizie, după CFR Cluj şi FCSB.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri