Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Tactică interesantă la FCSB cu privire la transferuri. Cine ar putea să fie primul venit în iarnă

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20480249/1/fcsb.jpg

FCSB nu va face nici la iarnă transferuri pe sume mari de bani. Team managerul Mihai Stoica a dezvăluit că focusul va fi pe tinerii din Academie, care în ultimii ani au făcut în număr mare pasul către prima echipă şi au întinerit mult media de vârstă.

 ”Suntem foarte implicaţi în promovarea tinerilor din academie. Dacă vedeţi ultimul meci, Octavian Popescu, despre care unii spun că bate pasul pe loc, nu ştiu la ce meciuri se uită unii, dacă ar fi marcat Budescu la ocazia aia monumentală şi se termina meciul 2-1, Octavian Popescu avea două assist-uri... care a fost plecat cu naţionala de tineret şi s-a antrenat două zile cu prima echipă.

Vrem să promovăm jucători din propria academie, pentru că avem jucători foarte interesanţi, sunt prea puţini jucători interesanţi pe la alte echipe şi nu cred că e cazul să cheltuim sume, pentru că se cer sume imense când e interesul nostru la mijloc.

Vedeţi că au fost aduşi jucători cu mare tam-tam şi nu au confirmat, aşa că mai bine ne uitam în propria curte”,
a spus Mihai Stoica, pentru cei de la Telekom Sport.

Cine ar putea fi primul sosit în următoarea fereastră de transferuri

Valentin Ţicu (21 de ani) a devenit prima ţintă a FCSB-ului pentru întărirea postului de fundaş stânga, după ce perioada de recuperare a lui Ionuţ Panţîru s-a extins. Căpitan al Petrolului la o vârstă fragedă şi internaţional de tineret, Ţicu poate ajunge sub comanda lui Edward Iordănescu dacă FCSB achită suma de 500.000 de euro.

Tânărul fotbalist ar putea fi primul transfer perfectat de formaţia din Capitală în această iarnă.

Preşedintele prahovenilor, Costel Lazăr a avut o întâlnire cu Valeriu Argăseală luna trecută, pentru a pune la cale această mutare, informează cei de la stiriactuale.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele