Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Tănase nu renunţă la planul de a pleca de la FCSB! "Sper să fie o echipă bună, de cupele europene" | Victor Becali: "A fost propus la mai multe echipe"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 21 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20306411/1/tan-2.jpg

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, a reiterat faptul că vrea să se transfere în străinătate, după sezonul în care a înscris 24 de goluri în Liga 1. Impresarul Victor Becali a anunţat că Tănase a fost propus la mai multe echipe, iar suma de transfer ar fi 4,7-4,8 milioane de euro.

Cotat la 5 milioane de euro, Florin Tănase (26 de ani) a reuşit cel mai bun sezon din carieră şi a anunţat că prioritatea este un transfer la o echipă bună din Europa.

FCSB, vicecampioana Ligii 1, a adus doi atacanţi în această vară: cehul Zdenek Ondrasek (32 de ani), de la Viktoria Plzen, şi Ioan Dumiter (22 de ani), de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aş dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aş dori, sper să fie o echipă bună de cupele europene”, a spus Florin Tănase, conform sport.ro.

Deocamdată, Tănase se pregăteşte pentru meciul cu echipa kazahă Şahtior Karagandy, din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. Manşa tur e programată joi, 22 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională.

"E un paradox. Încă mercato e departe de a fi încheiat. Poate sunt echipe... El e propus la mai multe echipe, echipe care nu s-au aruncat. Poate mai au alţi fotbalişti, niciuna nu merge pe un singur jucător. Au o listă. Nu ştim ce se întâmplă în viaţa unui club, iar decizia nu se ia de pe o zi pe alta. În fotbal pot exista surprize.

A marcat 24 de goluri, e un jucător cu vârsta potrivită, e copt. Merită şi e îndreptăţit. Asta e suma fixată de patron şi cine dă banii ăştia... Dacă dă o echipă 4.7 milioane de euro, 4.8 milioane de euro, nu cred că nu acceptă", a declarat Victor Becali la Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele