Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

”Te fură tensiunea meciului şi la un moment devii sălbatic”. Explicaţia reacţiei nervoase a lui Croitoru din meciul Botoşani - Craiova

FC Botoșani Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19626509/1/croitoru-geam-spart.png

Marius Croitoru, antrenorul Botoşaniului, a fost extrem de nervos în partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate cu Universitatea Craiova, scor 0-0. Dat fiind faptul că nu a putut să stea pe bancă, tehnicianul a văzut confruntarea de la tribuna oficială, unde nu şi-a mai stăpânit nervii.

Supărat pe anumite faze de joc, Croitoru a spart un geam, iar acum a reacţionat şi patronul moldovenilor, Valeriu Iftime. Acesta nu i-a reproşat nimic antrenorului, considerând că gestul a venit pe fondul tensiunii meciului şi că e normal.

Te fură tensiunea meciului şi la un moment devii sălbatic. Eu nu sunt de acord cu atitudinea asta, dar se întâmplă în fotbal. Şi eu sunt vulcanic, urlu, ţip, mă dau peste cap, dar trebuie să fii mai organizat şi mai atent la gesturile tale. Auzeam bubuituri şi credeam că vrea cineva să pună o bombă, să sărim în aer cu toţii, că să aflu că e Croitoru care bate cu pumnii în geamuri. Le-a spart până la urmă”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

FC Botoşani a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 0-0, în etapa a 11-a din Casa Liga 1. La revenirea antrenorului Corneliu Papură, 'alb-albaştrii' şi-au creat mai multe ocazii de gol, dar au arătat carenţe mari la finalizare.

Ambele echipe au cerut penalty: Botoşani în minutul 22, Craiova în minutul 68. Partida a fost arbitrată la centru de către debutantul Bogdan Dumitrache, în condiţiile în care Istvan Kovacs a fost depistat pozitiv la coronavirus înaintea meciului.

Craiova a urcat provizoriu pe primul loc în clasament, dar poate fi depăşită de FCSB, care va juca la Mediaş, luni, de la 21:00, pe Look Sport +.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele