Ultima oră
Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV

Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

Sporturi Publicat pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21540337/1/berni.jpg

Bernadette Szocs (locul 9 mondial) a eliminat-o pe sportiva aflată pe locul 10 mondial, Adriana Diaz (Puerto Rico), vineri, la WTT Champions Incheon 2024, din Coreea de Sud.

Bernadette a menţinut un ritm alert de-a lungul celor trei seturi în care a dominat pentru 3-0 (11-5, 11-3, 11-5) şi calificarea în sferturile de finală.
 
La final, „tricolora” s-a arătat mulţumită de jocul prestat şi a vorbit despre următoarea adversară, Miwa Harimoto (Japonia) sau Chen Meng (China).
 
„Sunt foarte fericită pentru prestaţia mea de azi, pot spune că am jucat mai bine decât în primul meci. Nu vreau să mă opresc aici, vreau să mă calific în semifinale, pentru că nu e prima dată când joc în sferturi, iar acum visul e să joc în semifinale.

Meciul următor va fi greu, cu Chen Meng am jucat de multe ori, am pierdut, am şi câştigat cu ea. Cu Harimoto nu am mai jucat până acum, dar dacă joc precum azi poate fi un rezultat mare”, a spus Bernadette Szocs, după a doua victorie din Coreea de Sud, anunţă Federaţia Română de Tenis de Masă.

În schimb, Elizabeta Samara s-a oprit printre primele 16 jucătoare ale competiţiei din Coreea de Sud, în faţa campioanei mondiale cu echipa Chinei, Wang Yidi.

Elizabeta Samara a ratat calificarea în sferturile de finală, în cele din urmă, după 1-3 (4-11, 12-10, 11-13, 2-11) cu sportiva din China.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele