Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Tensiunile la preluare lui Newcastle de către saudiţii care vor să ducă echipa în Champions League. ”Nu sunt de acord ca antrenorii sau suporterii să ia decizia”

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19379622/3/nooo.jpg

Fostul antrenor de la Newcastle, Chris Hughton a vorbit despre posibila preluare de către un fond de investiţii saudite, care are face ca echipa să devină cea mai bogată din Premier League, deja fiind anunţate posibile transferuri de top, dar şi aducerea lui Pochettino.

Arabia Saudită doreşte să-şi îmbunătăţească imaginea datorită investiţiilor sale în sport. Dar interesul său pentru Newcastle trezeşte tensiuni. O parte din suporteri se tem că identitatea lor va fi deturnată.

De asemenea, mai mulţi oameni implicaţi în fotbal cred că această tranzacţie nu se va mai realiza până la urmă, iar situaţia echipei va rămâne una destul de delicată, în prezent se află pe locul 13, la 8 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de cei de la Bournemouth.

Chris Hughton a spus: „Deocamdată, acordul de cumpărare nu a fost încheiat. Şi până la încheiere, nimic nu este definitiv. Dar nu sunt de acord ca antrenorii sau suporterii să ia decizia. Aceste decizii trebuie luate la un nivel superior. Acum, pentru ca cineva să treacă testul de aptitudine pentru a conduce un club, trebuie să poată respecta regulile jocului şi legile ţării. Şi este responsabilitatea autorităţilor să ia deciziile. Cred că acest nou proprietar ar aduce noi finanţe în club, ceea ce ar permite Newcastle să atingă obiectivele dorite de suporteri”, a conchis acesta.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele