Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi

FCSB Publicat pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20024335/1/sergiu-bus.jpg

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 2-0, că acest succes este unul meritat, venit după o repriză secundă în care formaţia sa a controlat jocul.

“Prima repriză a fost destul de echilibrată, o luptă la mijlocul terenului, de tatonare, fără multe situaţii de poartă. În a doua repriză am controlat jocul, am pus presiune pe adversari. Golurile au venit meritat, victoria este meritată. L-am schimbat pe Haruţ ca să facem superioritate pe partea dreaptă. Plus că am avut câteva mici nesincronizări în defensivă. Aşa am considerat, să intre Cristea. Darius Olaru nu doar că a marcat, dar a depus un travaliu deosebit. Evoluţiile lui cresc, cred că şi cei de la echipa naţională sunt bucuroşi de asta. Florinel Coman? Când intră pe teren, pentru meci sau antrenament, nu mai contează alte probleme. E un tânăr care trebuie să înveţe din ce se întâmplă în viaţă şi să treacă peste acest moment. Nu cred că vor fi probleme”, a spus Petrea, la finalul meciului.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXV-a din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Tănase (min. 55) şi Olaru  (min. 66).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele