Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!

Superliga Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20120514/1/ps.jpg


Sepsi OSK şi-a vândut golgheterul! Slovacul Pavol Şafranko (26 de ani) va pleca la finalul acestui sezon în AFrica de Sud, la campioana Mamelodi Sundows, în schimbul unei sume deloc de neglijat: 700.000 de euro!
 
Şafranko a marcat şapte goluri şi a oferit patru pase decisive în această ediţie de Casa Liga 1 şi a făcut suficient pentru a prinde un transfer la cea mai bogată echipă din Africa de Sud. Mutarea se va realiza imediat după ultimul meci al acestui sezon, iar covăsnenii vor face un profit consideratbil, mai ales că l-au adus pe Şafranko liber de contract, în 2019, după despărţirea de danezii de la Aalborg.
 
Până să plece în Africa de Sud, slovacul va rămâne sub comanda lui Leo Grozavu în play-off şi va încerca să-şi ajute colegii să prindă un loc de cupă europeană în sezonul viitor. Transferul său a fost deja confirmat de Attila Hadnagy, directorul sportiv al covăsnenilor, care anunţă că banii încasaţi vor fi reinvestiţi în transferuri:
 
"Vor fi jucători care vor pleca şi intenţionăm să şi cumpărăm. Din moment ce există un lot suficient numeric, cu siguranţă nu vor veni atât de mulţi câţi vor pleca. Safranko va pleca sigur, după ce a semnat deja cu cea mai bogată echipă din Africa de Sud, campioana Mamelodi Sundows. Transferul a costat 700.000 de euro. La urma urmei, este cel mai bogat club din Africa de Sud", a dezvăluit Hadnagy, pentru Playsport.ro.

Prin transferul în Africa de Sud, Şafranko devine cel mai scump jucător vândut de Sepsi. Precedentul record îi aparţinea lui Ibrahima Tandia, în schimbul căruia covăsnenii au încasat 600.000 de euro după ce l-au vândut în Arabia Saudită, la Al Hazm.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele