Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Stranieri Publicat pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21560814/1/profimedia-0841870835.jpg

Mijlocaşul Dennis Man traversează o perioadă excelentă la Parma, iar echipa italiană are şanse mari să promoveze în Serie A la finalul sezonului. Parma se află pe primul loc în Serie B, iar cel mai bun jucător al echipei este chiar Dennis Man. 

Dacă echipa din "Cizmă" reuşeşte să promoveze la finalul sezonului, ceea ce este destul de probabil, FCSB ar avea de câştigat şi ea. Mai exact, când FCSB l-a cedat pe mijlocaşul român, în schimbul a 11 milioane de euro, a adăugat şi bonusuri în valoare de 2 milioane de euro. Dintre acestea doar două mai sunt realizabile în acest moment şi două au picat.

Deşi în ultima vreme s-au vehiculat mai multe informaţii conform cărora Inter ar fi interesată de Dennis Man, nimic nu s-a concrezat până în acest moment. Totuşi, presa din Italia a informat că Dennis Man a ajuns în atenţia unei echipe din Germania.

Borussia Dortmund va trimite oameni care să îl vadă pe Dennis Man la partida Parmei cu Ternana din deplasare. Aceasta ar putea reprezenta o şansă imensă pentru jucătorul român, care ar putea prinde transferul în Bundesliga. 

Dennis Man are un salariu de 1,1 milioane de euro la Parma, făcându-l unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din liga secundă din Italia. După ce îşi va prelungi înţelegerea, fostul atacant de la FCSB îşi va majora contractul cu 100.000 de euro.

Totuşi, nicio ofertă nu s-a concretizat până în acest moment. Giovanni Becali a anunţat ce urmează pentru internaţionalul român. El susţine că ofertele despre care s-a scris în presă ar fi doar zvonuri, iar Parma se pregăteşte să îi prelungească înţelegerea. 

Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu

În presă s-a scris despre interesul celor de la AC Milan şi Juventus, dar Man ar putea ajunge la o echipă unde Adi Mutu a scris istorie. Este vorba despre Fiorentina. Clubul din Serie A îi are pe listă pe Man şi pe cochipierul acestuia, Adrian Bernabe, potrivit fantamaster.it.

”Cifrele din acest sezon al fostului jucător de la Barcelona şi City (6 goluri şi 3 assisturi in 30 de meciuri) au atras interesul Fiorentinei, echipă care are în vizor şi un alt jucător al Parmei. Şi Dennis Man îi este pe plac Fiorentinei, un winger capabil să joace în ambele flancuri, care în cele 32 de meciuri jucate în acest sezon, a marcat 13 goluri şi a oferit 6 pase decisive”, au scris italienii.

Conform Transfermarkt, Man este cotat la 6,5 milioane de euro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele