Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Universitatea Craiova vrea să scape de unul din cei mai importanţi jucători. Înlocuitorul a semnat deja

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20234566/1/cra-cupa.jpg

Transferul lui David Lazar de la Astra Giurgiu la Craiova e sinonim, în mare măsură, cu plecarea lui Mirko Pigliacelli. Italanul în vârstă de 27 de ani mai are un an de contract cu clubul lui Mihai Rotaru, dar va fi pus pe lista de transferuri în încercarea patronului oltean de a-şi recupera o parte din ivestiţia făcută în ultimii ani.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că portarul italian nu va mai fi păstrat în Bănie, deşi a fost integralist în sezonul trecut.

Cotat 1,5 milioane de euro, Mirko Pigliacelli a părăsit fotbalul italian în 2018, când Craiova mai întâi l-a împrumutat, apoi l-a cumpărat definitiv de la Pro Vercelli, cu 300.000 de euro.

Noul portari are ambiţii mari

"Sunt foarte bucuros şi fericit în acelaşi timp că am ajuns la o echipa aşa mare ca Universitatea Craiova. Sper să facem o treabă bună. E un pas mare înainte în cariera mea. Îmi doresc să câştig trofee. Am fost la Pandurii şi am terminat pe locurile doi şi trei, la Astra am terminat pe trei şi am pierdut şi două finale de Cupei României. Chiar îmi doresc trofee. Cred că la Universitatea Craiova va fi prilejul foarte bun, având în vedere condiţiile, suporterii şi calitatea lotului. Până la urmă, nu contează câte meciuri ai în Liga 1, 300-400, dacă nu ai trofee.

E benefică o concurenţă pe acest post. Nu îmi este frică, chiar îmi place să am concurenţă. Mirko Pigliacelli un portar foarte bun, cu calităţi extraordinare şi eu cred că dacă va rămâne va apăra cel mai bun.

Am avut şi alte oferte. Am vrut să semnez cu Universitatea şi pentru faptul că am vrut să rămân în ţară. A contat foarte mult şi familia mea. De asemenea, a contat şi faptul că ei m-au dorit de foarte multe ori. M-au tratat cu maximă seriozitate şi chiar ştiam de Craiova că au o situaţie financiară foarte bună, o stabilitate. Fanii Ştiinţei sunt extraordinari. Am vorbit şi cu colegi de la echipa naţională despre Craiova. Cu Dan Nistor am vorbit, cu Alex Cicâldău, cu Nicuşor Bancu… toţi au vorbit numai de bine", a spus David Lazar pentru Fanatik.

David Lazar a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Voinţa Sibiu, Pandurii, FC Botoşani, Vejle (Danemarca) şi Astra Giurgiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri