Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Val de indignare în Japonia! Sute de mii de japonezi cer anularea Jocurilor Olimpice

JO 2020 Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20186780/1/img-022676-2018-1.jpg

Peste 352.000 de japonezi au semnat o petiţie pentru anularea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din perioada 23 iulie – 8 august.

Petiţia online numită "Anulaţi Jocurile Olimpice pentru a ne proteja vieţile" a fost lansată la începutul lunii mai de Kenji Utsunomiya, avocat şi fost candidat la postul de guvernator al oraşului Tokyo.

Potrivit acestuia, viteza cu care s-au strâns aceste semnături arată că japonezii se opun organizării JO.

"Problema este de a şti cui dăm prioritate: vieţii sau unui eveniment numit Jocurile Olimpice", a declarat Utsunomiya.

Prin această petiţie se cere guvernatoarei oraşului Tokyo, Yuriko Koike, să ceară Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) să anuleze JO. "CIO are dreptul de a lua decizia de a anula sau nu JO, dar Tokyo, în calitate de oraş gazdă, ar trebui să ceară imediat CIO anularea competiţiei", a mai spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele