Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Veste minunată! România va avea trei stadioane noi. Capacitatea celui mai mare, 30.000 de locuri

Superliga Publicat pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19486920/1/stadioane-romania.jpg

Adrian Cefalan, directorul Companiei Naţionale de Investiţii, a declarat că România va avea trei stadioane moderne, la Timişoara, Constanţa şi Piteşti. Două dintre ele ar urma să fie reconstruite, ”Dan Păltinişanu” şi ”Gheorghe Hagi”, în timp ce arena ”Nicolae Dobrin” va suferi modificări, dar nu în totalitate. Potrivit informaţiilor, cea din Timişoara va avea 30.000 de locuri, cea din Constanţa 15.000 de locuri, iar cea din Piteşti 14.000 de locuri.

România a intrat în ultimii ani într-o perioadă în care au început să se reconstruiască stadioane de fotbal, mai ales după ce s-a anunţat că EURO 2020, reprogramat pentru 2021, se va disputa şi la Bucureşti.

Când revin fanii pe stadioane? 

Premierul Ludovic Orban a anunţat, sâmbătă, că încă se analizează posibilitatea revenirii suporterilor pe stadioane, întrucât ”acolo chiar există riscul de focar”din cauza galeriilor. ”Opiniile cvasi-generale sunt să fim prudenţi”, a precizat premierul.

”Cel mai mare risc legat de deschiderea stadionului pentru suporteri este acela că primii care vin sunt cei din galerii. (...) Deocamdată măsura este în analiză, nu putem face astăzi un anunţ”, adeclarat, sâmbătă, la Boroşani, premierul Ludovic Orban.

Acesta a precizat că a avut discuţii cu echipa de specialişti din Consiliul de suport ştiinţific al CNSU.

”Opiniile cvasi-generale sunt să fim prudenţi şi încă să nu permitem accesul, pentru că acolo chiar există riscul de focar. Dacă vin galeriile şi stau împreună la meci, dacă este o singură persoană infectată, poate să infecte zeci de persoane. Eu stau împreună, cântă, iar dacă o persoană este infectată, riscul de transmitere este foarte mare”, a mai declarat Ludovic Orban.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele