Ultima oră
Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo” Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo”
August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat
”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului ”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"

Veşti bune din Champions League. Partida Lyon - Juventus se va putea juca în Italia

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 16 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19393178/1/ju.jpg

Returul din optimile de finală ale Champions League se va putea juca în Italia, la Torino. Se pare că oficialii UEFA au dat undă verde pentru disputarea partidei, datorită scăderii masive de cazuri de Covid-19.

''Da, cu siguranţă, decizia oficială se va lua după şedinţa Comitetului Executiv al UEFA de miercuri. Meciul va fi la începutul lui august'', au precizat surse din AGP.

În partida tur, cu Tătăruşanu rezervă, Lyon s-a impus acasă, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Tousart, în minutul 31.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri