Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Veşti foarte proaste pentru Marc Marquez. Ar putea rata tot restul sezonului de MotoGP

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 22 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19458789/1/mar.jpg

Marc Marquez a suferit o căzătură serioasă, în timpul primei etape din acest sezon, care a avut loc pe circuitul de la Jerez (Spania).

El a fost operat cu succes la Barcelona, de o triplă fractură la humerusul drept. Medicii au constatat că nervul radial nu a fost afectat şi i-au montat o placă de titan prinsă cu şuruburi pe osul fracturat.

Iniţial se credea că va reveni în câteva săptămâni, dar se pare că recuperarea merge destul de greu. Repsol Honda a anunţat că multiplul campion mondial va reveni doar atunci când este apt în totalitate, iar asta ar putea să îi pericliteze tot restul sezonului, care oricum deja este compromis, nemaiavând nicio şansă la un loc fruntaş în ierarhia generală.

 "După ce au fost consultaţi mai mulţi specialişti s-a decis ca planul de recuperare să fie modificat. Se estimează că va dura 2-3 luni până când Marc va fi apt pentru curse.

Obiectivul nostru ca echipă este ca Marc să revină în curse abia când umărul său va fi 100% recuperat. Rapoartele medicale nu ne permit să estimăm exact un mare premiu la care va reveni, dar vom avea răbdare cât va fi nevoie"
, se arată în comunicatul emis de gruparea japoneză.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele