Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Victorie de senzaţie pentru Alex Rins în GP-ul Aragonului. Clasamentul general a fost ”aruncat în aer”

Auto Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19517772/1/rin.jpg

Pilotul celor de la Suzuki, Alex Rins a câştigat Marele Premiu de la Aragon. Pentru spaniol este prima victorie stagională şi a treia de când concurează la MotoGP, care îl propulsează în fruntea ierarhiei generale.

Pe locul secund s-a clasat Alex Marquez (Honda Repsol), ce bifează al doilea podium consecutiv, după ce în precedenta etapă desfăşurată la Le Mans a venit tot pe doi. Podiumul a fost încheiat de un alt pilot Suzuki, Joan Mir.

Fabio Quartararo a avut o cursă de coşmar, pilotul celor de la Yamaha Petronas a terminat abia pe locul 18, după ce a plecat din pole. Francezul nu a făcut greşeli majore, dar a ales greşit pneul spate, care a cedat pe final, de asemenea este posibil să se resimtă după căzătura de la antrenamente.

Quartararo pierde şefia în clasamentul general, în faţa lui Rins, care aduce Suzuki pe primul loc după 20 de ani. Precedenta performanţă a fost reuşită de americanul Kenny Roberts Jr.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto

Ultimele articole Toate articolele