Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Ajla Tomljanovic, fără victorie în confruntările cu Simona Halep! "Întotdeauna au fost meciuri echilibrate. Am o şansă să câştig"

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 8 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19961911/1/halep-tomlj.jpg

Simona Halep (locul 2 WTA) o va întâlni pe australianca Ajla Tomljanovic (72 WTA) în turul doi la Australian Open. Românca a câştigat toate cele patru confruntări anterioare, dar Tomljanovic este încrezătoare înaintea partidei de miercuri dimineaţă.

În primul tur la Melbourne, Halep n-a avut emoţii cu australianca Lizette Cabrera (140 WTA), scor 6-2, 6-1, iar Tomljanovic a reuşit un scor identic împotriva japonezei Misaki Doi (87 WTA).

Halep (29 de ani) şi Tomljanovic (27 de ani) s-au mai înfruntat de patru ori, o dată în Australia, la Adelaide, în 2020. Simona a câştigat de fiecare dată, dar trei dintre meciuri au ajuns în set decisiv.

Ajla Tomljanovic nu a trecut niciodată de turul 2 la Australian Open, în timp ce Simona Halep a jucat finala în 2018, iar anul trecut s-a oprit în faza semifinalelor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19961911/2/halep-h2h.jpg

"Nu e niciodată uşor să joci împotriva unui cap de serie. Am jucat cu Simona de câteva ori, dar nu am învins-o niciodată. Dar întotdeauna au fost meciuri echilibrate. Simt că, dacă voi urma planul meu de joc, am o şansă să câştig. Tenisul este imprevizibil. Nu am nimic de pierdut.

În ultimul meci cu ea (n.a. - Adelaide, 2020), am stat prea departe de teren şi m-am trezit târziu, iar ea era pe val. Câteva puncte pot face diferenţa. Am fost aproape să o înving la Cincinnati, acel meci încă mă bântuie. Am condus cu 3-0 în setul decisiv.

E vorba despre cum gestionezi finalurile de meci, de a-ţi impune jocul în momentele-cheie, lucruri pe care Simona Halep reuşeşte să le facă, de aceea se află în top de atât de mult timp. Trebuie să am mentalitatea potrivită, să abordez meciul cu încredere", a spus Ajla Tomljanovic la conferinţa de presă.

Iată rezumatul celei mai recente confruntări dintre Simona Halep şi Ajla Tomljanovic, la Adelaide, în 2020:

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele