Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

VIDEO ǀ Alice Ene, marea speranţă a sportului cu motor din România. La doar 14 ani a devenit campioană europeană şi a aplicat pentru Cartea Recordurilor

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 15 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20468016/3/ene.png

Reportaj realizat de Carmen Bizău

Alice Ene (14 ani) este o mare speranţă a sportului cu motor din România. Ea a debutat în luna iunie a acestui an a debutat pe circuitul ”Transilvania Motor Ring”. Într-un interval extrem de scurt ea a reuşit să devină campioană europeană la drift, ba mai mult, în Cehia a doborât un nou record şi acum vrea să aplice pentru Cartea Recordurilor.

”Sezonul acesta pentru mine a fost extraordinar, nu mă aşteptam să fie aşa bine în sezonul meu de debut. Am făcut mai multe demersuri la Cartea Recordurilor, pentru cel mai tânăr pilot de drift la nivel mondial de gen feminin, cea mai tânără campioană europeană şi cea mai tânără câştigătoare în Cehia”, a explicat Alice.

Alice şi-a obţinut licenţa de pilot acum un an, iar familia i-a pregătit o petrecere pentru a celebra cum se cuvinte acest eveniment, în boxele traseului unde a debutat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele