Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

VIDEO ǀ Ana-Maria Popescu putea fi descalificată la prima competiţie după nuntă! Dialog fabulos cu Florin Călinescu la Prima TV: ”A fost amuzant!”

Special Publicat de Emanoil Ursache pe 20 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20436921/1/ana-maria-popescu.png

Ana-Maria Popescu (Brânză), marea noastră campioană olimpică, mondială şi europeană la scrimă, a fost invitata specială a lui Florin Călinescu, marţi (n.r.- ieri), la prima ediţie de pe Prima TV a emisiunii care îi poartă numele actorului şi omului de televiziune.

Scrimera a povestit un episod amuzant în care chiar schimbarea numelui ei de familie după căsătorie, din Brânză în Popescu, putea să o coste eliminarea din prima competiţie în care a participat cu numele soţului. Din fericire, însă, Ana-Maria a fost salvată chiar de arbitru, care a avut cele mai bune intenţii.

”Dar a fost amuzant la prima competiţie după ce m-am căsătorit, pe spatele meu deja scria Popescu, iar eu stăteam aşa foarte relaxată în tribună şi aşteptam să merg la planşă. Moment în care arbitrul a apărut pe jumătate transpirat, pe jumătate gâfâind. Supărat pe mine nevoie mare, eu nu înţelegeam de ce şi îmi spunea că trebuie să mă rezim la planşă.

(n.r.- dacă antrenorul era obişnuit) Nimic. Eu aşteptam să aud Brânză în difuzoare. Ei spuseseră Popescu până au răguşit probabil. Moment în care şi-au dat seama că nu am făcut switch-ul (n.r.- schimbarea) şi am ajuns în cele din urmă. Dar era culmea să fiu eliminată la prima competiţie sub numele de Popescu pe acest motiv. Dar mai obişnuit între timp şi uite că a fost de bun augur.”, şi-a amintit amuzată Ana-Maria Popescu, la Florin Călinescu Show.

Campioana noastră a explicat şi că decizia de a prelua numele de familie al soţului i-a aparţinut în totalitate, nicidecum pentru că acesta ar fi insistat. În stilul ei caracteristic, Ana-Maria a spus cu umor că sub numele Popescu este şi campioană olimpică, iar când îşi purta numele de fată, Brânză, a ieşit doar vicecampioană.

Cumva în memoria colectivă voi rămâne pentru numele Ana-Maria Brânză. E numele mai puţin comun. E mare brânză că mi-a luat 30 de ani să mă obişnuiesc cu acest nume de familie ca să apară ulterior acest domn Popescu şi să să îmi dea peste cap tot Universul.

(n.r.- dacă soţul a insistat să îi preia numele) Nu s-a pus niciodată problema. Eu am considerat că aşa este normal, aşa am învăţat că se face. Preiau numele soţului şi a fost totul foarte clar. Şi ce nu ştie multă lume este că Ana-Maria Popescu este şi campionă olimpică, şi vicecampioană olimpică, pe când Ana-Maria Brânză este doar vicecampioană olimpică.”, a mai spus Ana-Maria Popescu.

Florin Călinescu Show este transmis de Prima TV marţi, miercuri şi joi de la ora 20:00. În ediţia de miercuri (n.r.- astăzi) vor fi invitaţi Elisabeta Lipa, preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Ştefan Pălărie, senator USR, şi artista de muzică populară Ornela Pasăre.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele