Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO ǀ Assist a la Xavi pentru Răzvan Marin! Românul este cel mai bun pasator decisiv din Serie A şi are detaşat cele mai multe şanse de gol create

Serie A Publicat pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20400402/1/fb-cagliari-calcio-marin.jpg

Fotbalistul echipei Cagliari, Răzvan Marin, a reuşit o pasă de gol la meciul terminat la egalitate, duminică seară, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia lui Ştefan Radu, Lazio Roma, în etapa a patra a campionatului Italiei.

Golurile au fost marcate de Immobile 45’ şi Cataldi 83’ pentru Lazio, respectiv Pedro 46’ şi Balde 62’ pentru Cagliari. Marin a pasat decisiv la golul lui Joao Pedro.

În minutul 90+4, de la Cagliari a fost eliminat Zappa.

Răzvan Marin a fost integralist la oaspeţi, iar Ştefan Radu a fost rezervă la gazde.

Răzvan Marin este, la finalul acestui meci, cel mai bun pasator decisiv din Serie A. Internaţionalul român a reuşit al treilea assist din acest sezon în patru meciuri disputate, fiind integralist mereu pentru Cagliari. 

Doar Luis Alberto de la Lazio şi Nicolo Barella de la Inter Milano au acelaşi număr de pase decisive ca Marin. Cele două staruri au reuşit să înscrie şi un gol spre deosebire de român, însă sunt surclasaţi de acesta la şanse create. În timp ce Răzvan Marin a creat 11 ocazii de a marca pentru colegii săi, Alberto şi Barella se pot lăuda doar cu 5 astfel de realizări. De altfel, fostul fotbalist al Viitorului este lider în Seria A detaşat la acest capitol. 

Alte rezultate din Serie A:

Empoli – Sampdoria 0-3

  • Au marcat: Caputo 31’, 52’, Candreva 70’
  • Radu Drăguşin a fost rezervă la Sampdoria.

Venezia – Spezia 1-2

  • Au marcat: Ceccaroni 59’ / Bastoni 13’, Bourabia 90’+4

Verona – AS Roma 3-2

  • Au marcat: Barak 49’, Caprari 54’, Faraoni 63’ / Pellegrini 36’, Ilic 57’ (autogol)

Partida Juventus – AC Milan are loc tot duminică, iar confruntarea Udinese – Napoli este programată luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele